Havani is trots op dat de Marcello (winnaar van de felbegeerde International A’Design Award) aanwezig is in het Museo del Design in Como (Italië), waar deze voorgesteld wordt aan de pers in een prestigieus internationaal evenement. 

In een wereld waar elk jaar miljoenen producten en ontwerpen worden gelanceerd, is de Award ontstaan uit de wens om de beste ontwerpen en goed ontworpen producten te benadrukken. De bekroonde producten en ontwerpen worden via het MOOD-designmuseum in Italië onder de aandacht gebracht van het internationale publiek en worden gecommuniceerd met alle relevante pers over de hele wereld.

De Marcello tafel is verkrijgbaar in 4 verschillende soorten staal en 67 poedercoating kleuren, dit unieke frame met zijn 1 cm dunne en elegante poten, kan lengtes bereiken tot 3 meter, zelfs met een zeldzaam marmeren blad. Marmerstenen platen zijn alleen verkrijgbaar vanaf 230 cm lengte tot 270, maar bijna nooit tot 3 meter. Het verlengde tafelbladontwerp van de Marcello lost dit probleem op. De kwartronde randafwerking vloeit bijna naadloos over van het frame naar het tafelblad en staat garant voor een zeer comfortabele positie voor de rugleuning en onderarmen van de gebruiker. 

De Marcello tafel is voor 100% in België gemaakt door lokale familiebedrijven die gespecialiseerd zijn in de materialen op maat.

MOOD: Via Rodari, 9, 22100 Como CO, Italië – 15/10 – 15/11/2020